Robotmaaiers en bouwmachines voor bedrijven

Heeft jouw bedrijvencentrum een aangename tuin met enkele picknicktafels? Of is jouw bedrijfsgebouw voorzien van een uitnodigende, groene voortuin? Misschien heb je wel een groot groen terrein op je site? Dan wil je uiteraard dat het gazon er altijd piekfijn bij ligt, zodat je een goede indruk maakt op klanten en bezoekers.

Voor bedrijven zijn robotmaaiers een uitstekend idee. Het is een slimme investering die je heel wat werk, tijd en kosten bespaart. Dankzij ons ‘infinity’ systeem kunnen meerdere toestellen bovendien samenwerken op hetzelfde terrein en is er dus geen beperking in oppervlak.

Door onze jarenlange ervaring met machines bieden wij ook tweetakt- en viertaktmachines aan voor bouwbedrijven.

Robotmaaiers en bouwmachines voor bedrijven
Grote oppervlakken

Grote oppervlakken

Onze toestellen kunnen afzonderlijk tot 20.000 m² maaien.

Uitstekende prestaties

Uitstekende prestaties

Maai tot 7 uur lang je gazon zonder opladen.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Milieuvriendelijk en duurzaam

Geniet een bijzonder laag verbruik op jaarbasis.

Configureer naar wens

Configureer naar wens

Stel zelf je maaiprogramma’s in. Geen zorgen meer!

Onze producten

Heeft jouw bedrijf een groen terrein dat geregeld gemaaid moet worden? Of heb je als bouwbedrijf nood aan een generator of een tweetakt- of viertaktmachines? Klik dan snel verder en ontdek onze producten.

Robotmaaiers digimow

Robotmaaiers

Voor groene terreinen tot 20.000 m² maaien tot 7 uur lang zonder opladen. Weinig verbruik en optimaal rendement! Stel zelf je maaiprogramma’s in en geniet zorgeloos van je piekfijne gazon. Ook ideaal voor moeilijk bereikbare sites!

Bouwmachines

Een stroomgroep, trilplaat, poliermachine, doorslijper of andere machine nodig? Bouwbedrijven kunnen bij DigiMow terecht voor zowel de aankoop als het onderhoud van generatoren en tweetakt- en viertaktmachines.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Benieuwd of een robotmaaier iets voor jou is en of je er echt voordeel uit kunt halen? Wij bezorgen je graag een offerte op maat, zonder enige verplichting, en maken een inschatting van wat je kunt besparen dankzij een grasrobot.
Offerte aanvragen