Robotmaaiers 
voor particulieren

Niets zo fijn om op een mooie zomerdag van je tuin te kunnen genieten zonder eerst het gras te moeten maaien. Met een robotmaaier ben je dan ook altijd op je gemak. Je grasrobot maait voor jou, hoe en wanneer jij het wil. DigiMow komt graag bij je langs om je tuin op te meten en op zoek te gaan naar het juiste toestel voor jouw gazon. Je kan bij ons terecht voor oppervlakken vanaf 100 m²! Voor grotere terreinen is leasing met onderhoudscontract ook een optie.

Robotmaaiers  voor particulieren
Altijd een perfect gazon

Altijd een perfect gazon

Kies zelf hoe jouw gazon gemaaid wordt.

Veilig dankzij sensoren

Veilig dankzij sensoren

Verandert van richting bij botsen en helt tot 55%.

Lagere energiefactuur

Lagere energiefactuur

Een grasrobot maait stil en verbruikt weinig energie.

Milieuvriendelijk en duurzaam

100% milieuvriendelijk

Weinig verbruik én natuurlijke bemesting van de bodem.

Uniek

in België

DigiMow voor particulieren

DigiMow helpt particulieren in West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen bij hun tuinonderhoud dankzij autonome grasmaaiers. Wij komen de grasmaaier bij jou installeren en onderhouden het toestel op regelmatige tijdstippen of bij technische problemen.

En wat tijdens de winter? Dan kan het toestel bij ons gestald worden. Breng je grasmaaier zelf binnen of bij één van onze partners. Of beter nog, wij kunnen je robotmaaier ook gewoon zelf komen ophalen! Wanneer het nieuwe seizoen begint, komen wij jouw grasrobot weer bij jou installeren.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

 

Onze producten

Een robotmaaier nodig, maar zie je door het bos de bomen niet meer? DigiMow biedt tal van merken en types aan. We komen graag bij je langs om je terrein te bekijken en het beste voorstel te bezorgen voor jouw situatie.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Benieuwd of een robotmaaier iets voor jou is en of je er echt voordeel uit kunt halen? Wij bezorgen je graag een offerte op maat, zonder enige verplichting, en maken een inschatting van wat je kunt besparen dankzij een grasrobot.
Offerte aanvragen